line dark
Индивидуални IT решения за
Вашия работен комфорт
За контакти

064 / 802 412

Анализ за оптимизация на печата

Повечето организации правят големи разходи за печат без да си дават сметка за това, обикновенно потребителя определя цената на копие от цената на консуматива. Да в по-голяма степен това е вярно, но има и доста скрити разходи за които потребителя не си дава сметка / разходи за закупуване на устройство, разходи за електричество, административни разходи и други скрити разходи/. Обикновено в една организация ако се подберат правилните устройства, с които да се печата, копира и сканира тези разходи могат да бъдат намалени значително.

Тук е мястото да си зададете следните въпроси:

Повечето потребители имат отговор на някои от тези въпроси, други нямат защото естеството на работата им не изисква да имат такива познания.

Предлагаме на своите бъдещи и настоящи клиенти услугата анализ на печата, за да не се налага да търсите отговори на всички тези въпроси. Ние може да направим анализ на текущото състояние във вашата организация, което няма да ви струва нищо, единственото което се иска от ваша страна е да поемете ангажимент, че ако решите да подменяте устройствата по начина, който сме ви предложили ще ги закупите или вземете под наем от нас. В повечето случаи потребители имат необходимите устройста, но не ги използват правилно, необходимо е рапределение на печата и подмяна на малка част от техниката. По този начин може да си намалите разходите от 10% до 30%.

Предлагаме оригинални консумативи за всички марки копирни машини, принтери и мултифункционални устройства.

За да получите повече информация за услугата анализ за оптимизация на печата за вашата организация изпратете запитване тук, или се свържете с нас на тел.: 064/ 802/ 412

Print support

Услуга Print Support – се предлага както за нови, така и за стари лазерени принтери и мултифункционални устройства формат А4. Услугата е удължена гаранция до 60 месеца за нови устрйства, за стари устройства срока се определя след оглед от сервизен специалист. Единственото което заплаща клиента е усреднена цена за рециклиране на тонер касета.

След закупуване на устройство пред клиента изниква въпроса „Какви консумативи да използвам?“. За да важи гаранцията от производителя трябва да се използват оригинални консумативи, след зареждане на касетата гаранцията отпада. Затова Мигтех ЕООД се погрижи да не изпадате в подобна ситуация и създаде услугата Print Support.

Какво предствлява услугата Print Support. При услугата заплащате усреднена цена за рециклиране на тонер касета, в която са вкючени:

Copy support

Услуга Copy Support – се предлага както за нови, така и за стари цветни и черно бели копирни машини формат А3 и А4. Услугата е удължена гаранция до 60 месеца за нови устрйства, за стари устройства срока се определя след оглед от сервизен специалист. Единственото, което заплаща клиента е цена на копие/принт.

Какво предствлява услугата Copy Support. При услугата заплащате единствено цена на копие/принт, за което получавате: