line dark
Индивидуални IT решения за
Вашия работен комфорт
За контакти

064 / 802 412

Тонер касети

Мигтех ЕООД работи единствено с качествени тонер касети с доказан произход на утвърдени производители, с което се старае да предложи възможно най–качествена услуга за своите клиенти.

G&G тонер

Защо да изберем марката G&G

Глобалната компания Ninestar, която е един от най-големите производители на консумативи за офис печат в света, е създадена през 2000 г. в Китай. Компанията разполага с над 3 000 висококвалифицирани професионалисти и над 110 000 м2 производствени и търговски площи. Ninestar развива дейност в пет основни направления: консумативи за мастиленоструйни принтери, консумативи за лазерни принтери, рециклиране на консумативи, проектиране и нови технологии и производство на пластмасови детайли . Марката G&G за съвместими консумативи на компанията Ninestar е сред предпочитаните от потребители по целия свят заради високото качество, ярки цветове и изгодна цена.

Ако доставената от Нас тонер касета се окаже с проблем, ще я подменим безплатно, като всички разходи за доставка са за наша сметка.

Ние носим 100% гаранция за доставените от Нас тонер касети. Ако вашето устройство се повреди вследствие на доставена от Нас тонер касета, фирмата ще извърши ремонт за своя сметка на устройството, ако това е невъзможно ще го подмени с ново аналогичен модел.

За повече информация

Цените на тонер касетите са строго индивидуални, те се определят от модела касета и марката на вашето устройство. За да получите цена на тонер касета, моля зпратете запитване тук, или се свържете с нас на тел.: 064/ 802 412

Запитване за цена на тонер касета